Elektrikeris HUUM HIVE 12kW

Kuumakse al. 36,64  / 60 kuud

1099,00 

Tasuta tarne

Elektrikeris HUUM HIVE 12kW on elegantne lahendus keskmiste ja suuremate (12-25 m³) saunade jaoks. Sobib suurepäraselt kodusaunadesse, spaadesse ja spordiklubidesse.

Eestis kvaliteetsest roostevabast terasest valmistatud kauni disainiga HUUM HIVE 12kW elektrikeris mahutab suisa 250 kilogrammi kive, mis tagavad kauakestva ja mõnusa leili ka suuremale seltskonnale.

Kuna kerises on kasutatud minimaalselt metalli, siis tuleb suurem osa kuumusest just kividest. Tänu sellele on tervislike negatiivsete ioonide osakaal õhus suurem ja positiivsete ioonide osakaal minimaalne. See on aga üheks tervistatava leili saladuseks.

Kerise küttekehad on ümbritsetud roostevabast terasest õhutunneliga, mis kiirendab sauna kütmise protsessi suisa 25% võrra ja pikendab samaaegselt küttekehade eluiga.

Kui soovid HUUM HIVE 12kW elektrikerise paigaldada osaliselt saunalava sisse, siis on võimalik kaunima ilme saavutamiseks juurde tellida lisavarustusena uputuskrae. Visuaalsele ilmele ja ohutusele aitab omakorda kaasa spetsiaalselt sellele kerisele valmistatud kaitsepiire, mis samuti lisavarustusena saadaval on.

Võimsus

12 kW 15 kW 18 kW
Tarneaeg: 1-3 tööpäeva
Update cookies preferences