Kaminasüdamik Kratki Zibi 11kW

Tasuta tarne

Kaminasüdamik Kratki Zibi 11kW on ideaalne lahendus kaasaegse ja elegantse kamina ehitamiseks. Seda kaminasüdamikku kasutades on võimalik ehitada ja disainida just selline kamin, millest alati unistanud oled.

Kaminasüdamik Kratki Zibi 11kW on valmistatud kvaliteetsest kõrgetele temperatuuridele vastupidavast terasest. Terasest elemendid on välja lõigatud kaasaegsete laserseadmete abil ja painutatud täpsete CNC painutusmasinatega. Kaminasüdamiku suurepärase tiheduse tagavad tugevad keevisõmblused. Pealispinnal paiknevad ribid pakuvad suurepärast soojuse eraldumist.

Kaminasüdamiku kolle on varustatud kuumakindla TERMOTEC keraamikaga, mis on soojust akumuleeriv materjal ja talub temperatuuri kuni 660°C. Kolde sisu on võimalik vastavalt oma või sisedisaineri nägemusele muuta, valikus on hele ja tume koldesisu, mis näevad muljetavaldavalt kaunid välja. Puidust saadav soojusenergia kasutatakse maksimaalselt ära, puit põleb peeneks tuhaks, milles alles jääb minimaalne kogus, mistõttu pole antud kaminasüdamikul isegi tuharesti. Tänu kaasaegsetele tehnilistele lahendustele vastab see kaminasüdamik ka kõige rangematele keskkonnastandarditele, sealhulgas Saksa BImSchV 2 standardile.

Kaminasüdamikul on suur klaasuks, mis võimaldab maksimaalselt elavat tuld nautida. Kaminasüdamik on varustatud puhta klaasi süsteemiga, jahedam välisõhk suunatakse klaasile, tekitades sinna õhukardina, mis takistab liigse tahma ladestumist klaaspinnale.

Seda toodet ei ole hetkel laos ja pole seetõttu saadaval.

Tarneaeg: 5-8 tööpäeva
Küsi pakkumist