Biopõleti SLIMfire Black Burner 1000

Kuumakse al. 37,67  / 60 kuud

1152,00 

Tasuta tarne

SLIMfire Black Burner 1000 on atraktiivne roostevabast terasest valmistatud musta värvi biopõleti, mis sobib suurepäraselt süvistamiseks erinevatesse kõrgetele temperatuuridele mittetundlikesse materjalidesse, samuti mittesüvistatavana ja vabaltseisvana olemasolevatesse küttekolletesse. Tulemus jääb kõikjal kaunis ja stiilne. Biokamin ei vaja korstnaühendust ega ka spetsiaalset ventilatsioonisüsteemi.

Biopõletil on keraamilisest kiust siseosa koos võrguga, mis parandab ohutust ja ühtlasi pikendab ning optimeerib põlemisprotsessi. Lainekujuline põleti loob täiendava 3D efekti, mis teeb elava tule jälgimise põnevaks. Mugava liugkatiku abil on võimalik leegi kõrgust reguleerida ja samuti leek kustutada.

SLIMfire Black Burner 1000 biopõleti kasutab kütuseks ökoloogiliselt puhast bioetanooli ja pakub tänu puhtale põlemisele tule maagiat suitsuta, gaasita, lõhnatult ja ohutult.

Biopõleti kasutamine on ääretult lihtne, vala lihtsalt bioetanool põletisse, süüta see ja saadki koheselt nautida elavat tuld ja sellega kaasnevat soojust. Neli liitrit bioetanooli võimaldab nautida tuld ja soojust 2-5 tundi.

Tarneaeg: 5-8 tööpäeva