Puukeris HUUM HIVE Flow LS

Kuumakse al. 50,71  / 60 kuud

Original price was: 1722,00 €.Current price is: 1549,80 €.

Tasuta tarne

HUUM HIVE Flow LS on Eestis toodetud ainulaadse disainiga teisest ruumist köetav puukeris, mis sobib ideaalselt saunadele vahemikus 8-18 m³.

Puukeris HUUM HIVE Flow LS on üks tõhusamaid ja keskkonnasäästlikemaid saunakeriseid turul ning on suurepärane valik kõigile neile, kes väärtustavad keskkonnateadlikku mõtteviisi ja soovivad meeldejäävat saunakogemust.

Selle uuenduslik disain tagab, et 75% küttepuude soojusest jääb sauna, mitte ei haihtu korstna kaudu õhku. See tähendab, et Sina saad nautida sama koguse puidu juures sauna pikemalt, kui teiste puukeriste puhul. Antud puukeris mahutab suisa 150 kilogrammi kive, mis tagavad kauakestva ja mõnusa leili ning seda isegi 30 minuti jooksul pärast tule kustumist koldes.

HUUM HIVE Flow LS puukerise innovatiivne disain vähendab tuleohtu, võimaldades kerise paigaldamist süttivatele materjalidel lähemale (150 mm) kui enamikke tavakeriseid (200-500 mm).

Tugeva struktuuriga kerise pealmise osa paksus on 5 mm ja külgedel 3 mm, tagades ühtlase soojuse jaotumise. Puukerise suur klaasuks lisab sauna eesruumi hubast atmosfääri, võimaldab nautida lummavaid leeke ja kuulata puude praksumist koldes.

HUUM HIVE Flow LS rangetele keskkonnanormidele ja ületab kõik teadaolevad tõhususe ja keskkonna näitajad puuküttega keriste puhul. Ilmekaks näiteks on vastavus Saksa puuküttega ahjude BimSchV II nõuetele.

Võimsus

9,8 kW 8,5 kW
Tarneaeg: 5-8 tööpäeva